Vepřová paštika
Vyvážená chuť vepřové plece, čerstvě vyškvařeného vepřového sádla a játry ochucené černým pepřem. Tip na servírováni: Na poctivém kváskovém chlebu s čerstvou mladou cibulkou nebo ředvičkou bude vepřová paštika chutnat nejlépe. Složení: vepřová játra 25%, vepřové sádlo 20%, vepřová plec 55%, vývar 5%, sůl, pepř, koření. Masný výrobek tepelně opracovaný Hmotnost: 350 g Cena: 90,- Kč Objednat | Kachní paštika
Paštiku jsme pro Vás připravili z kachního masa a kachní játry. Ochutili jsme ji vybraným kořením a bylinkami a pro její lahodnou a zajímavou chuť jsme ji doplnili koňakem. Tip na servírováni: Naše kachní paštika je nejlepší servírovaná na čerstvém tmavém pečivu, ochucena čerstvě mletým černým pepřem v kombinaci z dobrým suchým vínem. Složení: kachní játra 40%, pečené kachní maso 40%, kachní sádlo 5%, kořenová zelenina 15%, koňak, cibule, sůl, pepř, nové koření. Masný výrobek tepelně opracovaný Hmotnost: 350 g Cena: 90,- Kč Objednat |
Zvěřinová paštika
Paštiku jsme pro Vás vyrobili z české zvěřiny. V kombinaci s jalovcem a černým kořením jsme dosáhli poctivé výrazné paštiky. Tip na servírováni: Paštiku servírujte na čerstvě upečený toast, aby se teplem rozvinula vůně zvěřiny a jalovce. K paštice se hodí i nakládané okurky nebo hříbky. Doporučujeme zapít silným nefiltrovaným pivem. Složení: zvěřinové maso 30%, vepřový bok 20%, vepřové sádlo 20%, vepřová játra 15%, kořenová zelenina 10%, vývar 5%, jalovec, rozmarýn, tymián, sůl, pepř, koření Masný výrobek tepelně opracovaný Hmotnost: 350 g Cena: 90,- Kč Objednat | Králičí paštika
Už z názvu je patrné že se bude jednat o velmi jemnou paštiku, kdy jsme si dovolili králičí maso doplnit o trochu kořenové zeleniny, krůtích jater a bylinek. Tip na servírováni: Paštiku doporučujeme servírovat na čerstvou bílou bagetu, ozdobit brusinkami a kouskem sladkého jablka. Složení: králičí maso 30%, krůtí játra 30%, vepřový bok 20%, vepřové sádlo 10%, kořenová zelenina 10%, portské víno, sůl, pepř, tymián, divoké koření Masný výrobek tepelně opracovaný Hmotnost: 350 g Cena: 90,- Kč Objednat |
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Nasolená vepřová plec, nadvakrát zavařená, díky čemuž získala svoji jemnost a šťávu. Tip na servírováni: Vepřové maso ve vlastní šťávě je velmi chutné jen tak na studeno, lze jej však podávat i na teplo. Hospodyňky z něj mohou připravit i výborné pomazánky. Složení: vepřová plec 100%, sůl Masný výrobek tepelně opracovaný Hmotnost: 350 g Cena: 90,- Kč Objednat | Konfitované kančí škvarky v sádle
Několik hodin pomalu škvařené kančí sádlo, zalité ještě za tepla do sklenic. Díky tomuto procesu jsme dosáhli jemné máslové chuti. Tip na servírováni: Tlustý krajíc chleba s tlustou vrstvou kančího sádla a škvarků, možná špetka soli a pepře. Už naši předci věděli, co je dobré. Složení: kančí sádlo 100%, sůl Masný výrobek tepelně opracovaný Hmotnost: 220 g Cena: 65,- Kč Objednat |
Škvarková pomazánka
Tuto tradiční českou pochoutku jsme pro vás připravili pomalým škvařením čerstvého vepřového sádla. Chuť jsme vyladili konfitovanou sladkou cibulkou a francouzskou hořčicí. Tip na servírováni: Tato pomázanka chutná skvěle např. na žitném kváskovém chlebu. Její chutě jsou dokonale vyladěné. Pokud má někdo ovšem radši pikantnější chutě, může použít např. mleté chilli. Složení: vepřové sádlo 95%, cibule, hořčice, koření, sůl Masný výrobek tepelně opracovaný Hmotnost: 180 g Cena: 65,- Kč Objednat | |